Yükleniyor... Lütfen Bekleyin...

Sıkça Sorulan Sorular

Kargo Hakkında

Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?

Gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Kaç günde ulaşır?

Ortalama 3-5 iş günü içerisinde siparişiniz kargoya teslim edilmektedir. 

İsim yazdırma gibi özel işlemlerde bu süreç +2 gün uzayabilmektedir.

Ödeme Yöntemleri

Hangi ödeme yöntemleri mevcuttur?

Sitemizde kredi kartı peşin, kredi kartı taksit (sadece Bonus özellikli kartlar) ve havale yöntemleri ile ödeme yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilmek için kartınızın internet kullanımına açık olması ve 3D Secure ödeme yöntemine açık olması gerekmektedir.

3D Secure Nedir?
Web siteleri üzerinden, kredi kartı ile yapılan ödemelerde kart sahibinin kart güvenliğini sağlamak amacıyla bankaların firmalar ile yaptığı ortak çalışmaya 3D Secure denir. 3D Secure ile yapılan ödemelerde banka ve kullanıcı ekranında, banka tarafından sunulan özel bir 3D işlem ekranı açılır ve alışveriş yapılan kredi kartının sahibinin cep telefonuna sms ile onay kodu gönderilir veya kart sahibi dışında kimsenin bilmediği özel bilgiler istenir. Bu şekilde yapılan başarılı ödeme işlemlerinde, banka herhangi olumsuz bir durumda tüm sorumluluğu üzerine alır.
3D Secure, çalıntı bir kredi kartı ile yapılacak alışverişleri rahatlıkla önler. Sebebi de kart sahibinin telefonuna onay sms bilgisi gönderilerek ödemenin tamamlanmasıdır.

Güvenlik

Siteniz Güvenli midir?

Güvenlik önlemi olarak satınalma işlemlerinde SSL kullanıyoruz. Lüks Kalem hiç bir şekilde kredi kartı veya izin vermediğin kişisel bilgilerini saklamaz, 3. kişilerle paylaşmaz.

İsim Yazdırma

Kaleme isim yazdırma yapıyor musunuz?

İsim yazdırmaya uygun kalemlerin içerik sayfasında "KALEME İSİM YAZDIRMAK İSTİYORUM" butonu bulunmaktadır. Bu butona basıp yazılmasını istediğiniz yazıyı ekleyerek düz veya el yazısı seçenekleri ile isim yazdırma siparişi verebilirsiniz.

İsim yazdırma seçenekli siparişlerde seçmiş olduğunuz isim geçerli olacaktır. İsim hatası veya imla hatası durumlarında sorumluluk müşterilerimize aittir.

İsim yazdırma seçenekli siparişlerde ürün tekrar satışa sunulamayacağı için iade ve değişim kabul edilmemektedir. İsim yazdırmayı seçen müşterilerimiz bu şartı kabul etmiş sayılırlar.

Mağaza

Fiziki mağazanız var mıdır?

www.lukskalem.com tek satış kanalımız olup mağazamız bulunmamaktadır.

İletişim

Size nasıl ulaşabiliriz?

Bize iletişim formundan, 0216 474 52 82 çağrı merkezimizden veya info@lukskalem.com mail adresimizden, haftaiçi 10:00 - 19:00 arası ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınız var mıdır?

Sosyal medya hesaplarımızın bilgisi aşağıdadır.

Facebook: www.facebook.com/lukskalem

Instagram: www.instagram.com/lukskalem

Twitter: www.twitter.com/lukskalem